NaviTrack – Tabletes navigáció és üzenetküldés

NaviTrack - Tabletes navigáció és üzenetküldés

Az iData Kft. legújabb szolgáltatásai a tabletre készült fejlesztések, melyek áttörést jelentenek az útvonaltervezésben, illetve optimalizálásban, a megtervezett útvonalak leküldésében, kontrolljában és a kommunikációban a járművezető, illetve a diszpécser között.

Ajánlatkérés

A NaviTrack funckiói

Navitrack Útvonaltervezés adatok

A munka szervezettebbé, kiszámíthatóbbá válik, így a vállalt határidők jobban tarthatók és a fuvardíjak könnyebben kalkulálhatók.

A NaviTrack számos hasznos művelet könnyű végrehajtását támogatja:

  • kereshetünk pontos címre,
  • irányítószámra
  • cégek neveire.

Menthetjük és visszatölthetjük az útvonalterveket, melyek hosszát, idejét és magyarországi útdíjköltségét is megtekinthetjük úgy, hogy közben a járművek fizikai paramétereit is figyelembe vesszük a tervezésnél.

A tervezésnél megjeleníthetők:

  • a tehergépkocsi súly/magasság/szélesség korlátozások, általános tehergépkocsi behajtási tilalmak
  • kompok/RoLa használat
  • töltőállomások, pihenőhelyek, parkolók és mosók megjelenítése

Az üzemanyagköltséget figyelhetjük a szondán mért fogyasztási értékek alapján is. A rendelkezésre álló költség adatokból egy összesített költség adat is előállítható.

Az egyes járművekhez beállítható KRESZ által előírt, vagy tetszés szerinti sebességkorlátozás, amely befolyásolja a megtervezett út menetidejét.

A tervezés során lehetőség van a  főbb utak preferálására, tehát a mellékutak elkerülésének beállítására.

A navigációs eszközre leküldött útvonalterveket a diszpécser vissza is tudja vonni a tabletről, illetve módosítani is tudja.

A sofőr által beállított útvonalterv státusza (nem elkezdett, elkezdett, befejezett), azonnal láthatóvá válik a diszpécser számára.

A sofőrt hang és vizuális figyelmeztetés is segíti abban, hogy rögtön értesüljön az új útvonalak és üzenetek érkezéséről

A tervezés során fontos szempont a kontroll tevékenységek megvalósítása is, ezért fejlesztettük ki a letérésriasztás-figyelést, amely figyelmezteti a dicspécsert, ha a sofőr letért a megtervezett útvonalról.

Letérésriasztási esemény megjelenítése: térkép nézetben, egy képernyőn jelenítjük meg a jármű aktuális pozícióját, a megtervezett útvonalat és a végrehajtott útvonalat.

Egyedi tájékoztatás és ajánlatkérés
NaviTrack - Tabletes navigáció és üzenetküldés

Üzenetküldés (chat) funkció

A fejlesztés során arra törekedtünk, hogy könnyű és átlátható kommunikációt tegyünk lehetővé a „központ” és a járművezető között.

Az egyszerű üzenetküldési funkción kívül, olyan kényelmi elemeket építettünk be, mint például az „instant” üzenetek elérése, mely előre megírt üzeneteket listáját jelenti, ezek szabadon szerkeszthetők és kiegészíthetők. További kényelmi elemek az üzenetekben használható emoji-k, a körlevél funkció, melynek segítségével a „központ” üzenetet tud küldeni egyszerre, akár minden járműben lévő tablet-re is és a hamarosan aktiválódó „kedvenc üzenetek” funkció, melynek segítségével megjelölhetők és szűrhetők a felhasználó számára fontos üzenetek. A gépjárművezető 15 percenként hangjelzést kap az olvasatlan üzenetekről, amíg azokat olvasottá nem teszi.

Ismerje meg Ön is a NaviTrack tabletes navigációs és üzenetküldő rendszerünket!

Ajánlatkérés
icon box image

Útvonal

Idő és költség szempontból a legideálisabb útvonalak kialakítása és folyamatos kontrollálása.

icon box image

Munkaidő

NaviTrack-kel mind a diszpécser, mind a járművezető, sőt még a megbízó is munkaidőt takaríthat meg.

icon box image

Kommunikáció

Hatékony és gyors kapcsolattartás (pl.: fuvarfeladat kiosztás, munkafolyamat visszajelzés stb.) a járművezető és a fuvarszervező között.

icon box image

Gyorsaság

Gyors és felhasználóbarát szoftver platform. Könnyű kezelhetőség mind a járművezetőnek, mind a fuvarszervezőnek.

icon box image

Költség

Költség előkalkulációval ellátott tervezési funkció.

icon box image

Riasztás

Személyre szabható riasztásokkal csökkenthető a többletköltségek, késések és kötbérek esetleges felmerülése.

Ismerje meg Ön is a NaviTrack tabletes navigációs és üzenetküldő rendszerünket!

Ajánlatkérés