Nem okoz gondot az iDatának a nyomkövető egységek beszerelése!

Nem okoz gondot az iDatának a nyomkövető egységek beszerelése!
2013-06-10 Horváth Bettina

– Szabadon megosztható és terjeszthető sajtóanyag –

Óriási az érdeklődés az E-útdíj miatt a GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó cégeknél, hiszen a rövid határidő miatt mindenki egyszerre akarja megrendelni és beszereltetni a GPS egységeket- tudtuk meg Szabó Lajostól, az iData Kft. ügyvezető igazgatójától.

Szabó Lajos azt mondja, jól kezelik a gyorsan jött tömeges érdeklődéseket és minden igényt ki tudnak elégíteni. Az ismert GPS nyomkövető cég ráadásul azzal szeretne segíteni a fuvarozókon, hogy kedvezményes áron kínál csomagokat az érdeklődőknek.

A megrendelések automatizált rendszerben történnek és egyből a SAP-ba intergálódnak. Erre azért büszke az iData Kft., mert 2011-ben nemzetközi díjat is nyertek a SAP rendszer profi bevezetésével.

Hogy ne jelentsen gondot a megrendelések kezelése és a beszerelések is zökkenőmentesen történjenek, bővítették kapacitásukat és országos, auditált szervizhálózatot alakítottak ki.

A gyártás évek óta saját megoldással történik, így felkészült a cég a magas darabszámok produkálására is, a több mint tíz fős programozó csapat pedig éjjel–nappal azon dolgozik, hogy minden szükséges kiegészítő szoftveres fejlesztés időben elkészüljön.