Nemzetközi sikerek

Nemzetközi sikerek
2011-07-08 Horváth Bettina

Európai piacokon is arat az iTrack

A hazai sikerekkel párhuzamosan a nemzetközi cégek körében is egyre népszerűbb az iTrack rendszer. Az iData GPS műholdas nyomkövető szolgáltatása Európa több országában is ismert. A magyar eredményeket látva közel négy évvel ezelőtt jött létre a román disztribútori hálózat, mely folyamatosan fejlődik, a rendszert használó cégek száma pedig egyre nő.

A szomszédos országban az egyik legkedveltebb szolgáltatás az üzemanyag figyelő rendszer, csakúgy mint Szerbiában, ahol nagy sikernek örvend az üzenetküldő terminál is, mely a nemzetközi fuvarozásban részt vevő cégeknek jelent figyelemreméltó költségcsökkentést. Nem csak a disztribútorok által, hanem közvetlenül is eljutnak a cégek az iData Kft-hez. Többek között svájci, német és szlovák vállalatok döntöttek úgy, hogy az iTrack rendszert használják járműveik nyomkövetéséhez.

Szabó Mártont, az iData Kft. operatív vezetőjét arról kérdeztük, miben látja az iTrack nemzetközi sikerét?

Nemzetközi szinten is nagyon jó az ár–érték arányunk, a szolgáltatás minősége pedig tapasztalataink alapján sokszor meghaladja még a külföldi szolgáltatók minőségét is, árban pedig a piaci ár alatt vagyunk. Emellett nem csak a nagyvállalatoknak, hanem a kisebb cégek számára is kedvezünk, hiszen az igényeik alapján testre szabjuk a rendszert.

Hogyan látja a jövőt a nemzetközi piacon?

Az eddigi tapasztalatok alapján és a jelenlegi érdeklődést felmérve folyamatosan nő a nemzetközi szerepünk, az iTrack bebizonyította, hogy jól megállja a helyét külföldön is. Pár év múlva megsokszorozódik a rendszert használók száma, de ez épp úgy igaz a magyar ügyfelekre is, mert aki szeretné kézben tartani a cégét, nyomon követni a járműveket, ellenőrizni a munkát, az előbb–utóbb kipróbálja a műholdas nyomkövetést. A jó hírünk gyorsan terjed, elégedett ügyfélből pedig nincs hiány!