Nyertes pályázatok

Cégünk az elmúlt években több pályázaton is sikerrel indult, mely támogatások nem csak új termékek fejlesztéséhez nyújtottak segítséget, munkatársaink képzéséhez is nagyban hozzájárultak.

Nyertes pályázataink

Befektetés a jövőbe

A kedvezményezett neve: iData Műszaki Informatikai Mérnöki Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Az iData Kft. komplex áruvédelmi technológiával működő rendszereszközének kifejlesztése.
A szerződött támogatás összege: 128.779.204 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 52 %

A prototípus egy komplex áruvédelmi technológiával működő rendszereszköz lesz, amely teljesen új műszaki megoldásokat tartalmaz. Alapvetően két kutatási területet azonosítottunk:

  • Mágneses elven működő, szabotázsvédett ajtónyitás detektáló technológia
  • Fizikai közelség érzékelés elven működő vagyonvédelmi technológia

A kifejlesztett technológia révén az eszköz által olyan mágneses teret tudunk létrehozni, amely állapotai, torzulásai jelentenék a nyitott, zárt, illetve szabotált állapotokat. Amennyiben egy külső mágnessel történik szabotázs kísérlet, akkor a mágnes eltorzíthatja a zárt állapotnak megfelelő teret, amely különbözne mind a nyitott, mind a zárt állapottól.

A kutatások már határozott kereskedelmi céllal indulnak. Bár a folyamat ebben a fázisban még messze van a piacképes termék vagy technológia létrehozásától, az ilyen kutatás azonban már piacorientált, azaz vélt vagy valós fogyasztói igényeken alapul. Olyan eljárást és technológiát hozunk létre, melyek egy piacképes prototípusban közvetlenül felhasználhatók. A technológia kísérleti fejlesztése révén létrehozunk egy prototípust, illetve legyártjuk a nullsorozatát, amely alkalmas lesz a közvetlen piaci értékesítésre.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.03.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.7-15-2016-01392

Uniós nyertes pályázat munkahelyi képzésekre

Az Európai Unió támogatásával tanulhatnak angolul az iData Kft. munkatársai. A képzések célja a nemzetközi ügyfelek minél magasabb szintű kiszolgálása. A pályázatról szóló hír itt érhető el.

Innováció

Közel 25 millió forint támogatást nyertünk egy új fejlesztésünkhöz, a vezetési stíluselemzés kidolgozásához.