Nyomkövetés

Miért fontos a nyomkövetés?

Az iTrack nyomkövetés azoknak a cégeknek jelent megoldást, akik spórolni szeretnének gépjárműflottájuk üzemeltetési költségein. A nyomkövetéssel elérhető megtakarítás cégenként változó, tapasztalataink szerint 5-40 százalék közötti és sok esetben már az első hónapokban megtérül a nyomkövető beruházása.

Kiknek ajánljuk az iTrack nyomkövetést?

  • Üzletkötői autók, túraautók, területi képviselői autók, orvoslátogatók járműveinek nyomkövetése, munkájuk, útvonalaik ellenőrzése
  • Személyszállítók, taxisok, buszok nyomkövetése
  • Hazai és nemzetközi fuvarozók, szállítmányozók, áruszállítók, szemétszállítók, szippantós járművek nyomkövetése, üzemanyagfogyásuk figyelése, munkaidő kimutatása
  • Mezőgazdasági gépek nyomkövetése, üzemanyagkontroll, munkafigyelés
  • Munkagépek nyomkövetése, munkaidő kihasználásuk és munkavégzésük figyelése, üzemanyagkontroll
  • Minden egyéb jármű nyomkövetése (pl. vízi járművek, speciális szivattyúk és aggregátorok, kötöttpályás járművek nyomkövetése)

A nyomkövetés mellett számos szolgáltatást ajánlunk, mellyel Ön követni tudja a járműveket vezető sofőrök munkáját. Mivel az igények és a figyelni kívánt tevékenységek cégenként, járművenként eltérőek, ezért kérje egyénre szabott, díjmentes bemutatónkat és az Ön igényeire szabott nyomkövetés-szolgáltatási csomagunkat.

Az iTrack nyomkövetést használó 1200 cég által leggyakrabban használt termékek és szolgáltatások

online nyomkövető, útvonalak nyilvántartása, gyanús esetek automata listázása, üzemanyag figyelés, munkaidő kihasználás figyelése, áruvédelem és hőmérsékletfigyelés, privát-céges kapcsoló, automatikus nyomonkövetés kimutatás készítése, üzenetküldő terminál, mobilalkalmazás, szerviz-figyelő alkalmazás. Bővebb információt a nyomkövetésről és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokról ide kattintva kaphat.

Kik használnak nyomkövetést?

A nyomkövetést választó cégek között találhatóak mikro-, kis -és középvállalatok, valamint elismert nagyvállalatok is. A járművek száma nem korlátozza a nyomkövetési szolgáltatást, hiszen már egyetlen jármű nyomkövetése is megtakarítást jelenthet az Ön számára. A nyomkövetéssel új lehetőségek nyílnak meg, hiszen sok megbízó (pl. fuvarozás, áruszállítás esetén) elvárja, hogy a gépjárműben legyen műholdas nyomkövetés. Ezáltal hitelt érdemlően bizonyítható az áru szállításának útja, az áru védelme.

Nyomkövetés térképen több járműves flotta esetén

A nyomkövetés rendszere

Az iTrack nyomkövető rendszere teljesen egyedi, saját fejlesztésű és gyártású, a pontosságot és a minőségi szolgáltatást szem előtt tartó, ügyfélbarát rendszer. Ez az Ön számára azért előnyös, mert a programot a felhasználók igényei és kérései alapján fejlesztettük és fejlesztjük folyamatosan. Az a rugalmasság, ami az iTrack nyomkövető mögött áll, immár tízezer gépjármű folyamatos nyomkövetését jelenti, ez a szám pedig folyamatosan nő, hiszen a nyomonkövetés ma már nem kiváltság, hanem a cégek számára szükséges ellenőrzési és munkaoptimalizálási lehetőség.

Tudja meg, hogy az Ön számára hogyan használható ki a nyomkövetésben rejlő lehetőség!