Nyomkövető rendszer

Mi az a nyomkövető rendszer?

A GPS egy olyan helymeghatározó rendszer, ami a Föld körül keringő műholdak által biztosítja a helymeghatározást. A vevő egység a műholdak jeleiből számítja ki a saját pozícióját, ezáltal használható a távolból történő nyomkövetésre.

Egy nyomkövető rendszer akkor működik jól, ha a legpontosabb helymeghatározást adja, s ezen túl a legprecízebb adatokat szolgáltatja az azt lekérdező felé. Az iTrack Nyomkövető Rendszer fejlesztésekor ez volt a legfontosabb szempont: pontos adatokat szolgáltatni a járművek tulajdonosai felé.

iTrack Nyomkövető Rendszer

Az iTrack Nyomkövető Rendszert több mint 1200 cég használja eredményesen. Csomagjainkat a cégek tevékenységi körének megfelelően alakítottuk ki, hiszen eltérő adatokra és jelentésekre kíváncsiak a személygépjárművek flottáját üzemeltető cégek, a kamionos szállítmányozók, vagy a munkagépekkel dolgozók.

Az iTrack Nyomkövető Rendszer minden felhasználó számára egyénileg személyre szabható, felhasználóbarát rendszer. Csak azokat az adatokat és jelentéseket látja, amik Önt érdekli, azokban az időintervallumokban, amiket Ön választ.

A nyomkövető rendszerrel grafikonon és térképen is megjeleníthetők a vizsgált tevékenységek.

Az iTrack Nyomkövető Rendszer szolgáltatásai

Az online nyomkövetés és az útvonalak nyilvántartásán túl az ellenőrzést és a munka optimalizálását segíti elő a nyomkövető rendszer által jól kimutatható üzemanyagfogyás, tankolási listákkal, 100 km-re lebontott tankolási adatokkal. A sofőrök munkájának ellenőrzésében jelentős támogatást jelent a partnerek, vevők látogatottságának kimutatása, a késések listázása, az indokolatlanul hosszú állás-, vagy vezetési idő jelzése vagy a munkaidő kihasználásuk figyelése. Az operatív munkát megkönnyítik a folyamatos kimutatások, az Excelbe exportálható adatok, az automata jelzőrendszer (iTrack Vizsla), mely gyanús esetek észlelésekor küld értesítést, illetve listázhatóvá teszi a visszaéléseket. A mobilalkalmazással bárhonnan elérhetőek a járművek, a lopásvédelem pedig nagyfokú biztonságot jelent. A szerviz-figyelő alkalmazással a nyomkövető rendszerben azonnal látható, ha esedékessé válik például egy olajcsere.

Egyedi igények a nyomkövető rendszerben

Az iTrack Nyomkövető Rendszer fejlesztőit érdeklik az egyedi igények is, hiszen a felhasználók kérései által szabott rendszer fejlődéséhez mindig az ügyfélkívánságok az iránymutatóak.

A nyomkövető rendszer egyedisége abban is rejlik, hogy Önnek nem kell a szolgáltatások és a beállítások között keresgélnie. Ha elmondja saját szavaival számunkra kéréseit, mi beállítjuk és megvalósítjuk az igényeket, bármilyen bonyolult összefüggések, vagy beállítások is állnak e mögött.

Ismerje meg a pontos iTrack Nyomkövető Rendszert minden kötelezettségtől mentesen! Kérje személyes bemutatónkat, vagy ajánlatunkat!