Nyomkövető szolgáltatás

Nyomkövető szolgáltatás
2013-10-30 Horváth Bettina

A GPS nyomkövető előnyei

Zavarják a magas üzemeltetési költségek és szeretne minél többet megtakarítani flottájának működtetésén? Az iTrack GPS nyomkövető rendszer segítségével mindez elérhető az Ön számára is. Évente akár 40–50%-kal csökkentheti kiadásait a személyre szabható szolgáltatásainknak köszönhetően, melyek a rendszer részei.

A könnyen kezelhető, felhasználóbarát felület segítségével folyamatosan, a nap 24 órájában figyelheti járműveit, akár menet közben is lehetősége van a feladatok koordinálására, pontosítására. A nyomkövető program kialakításánál kiemelt szempontot képviselt a könnyed szervezés támogatása, mely az Ön feladatvégzését is egyszerűbbé teszi.

A GPS alapú élő műholdas nyomkövető megbízhatósága kombinálva a Hiszi Map és Teleatlas hiteles térképével egyértelmű adatközlést biztosít Ön és gépjárműve között.

Szabadon alakíthatja személyes preferenciájának megfelelően a feladatok elvégzését segítő kiegészítő funkciókat. Saját és partnercégei telephelyei, megoldandó feladatok jeleníthetőek meg a térképen, így gyorsabbá, hatékonyabbá válhat a munkavégzés.

Nyomkövető rendszer

A nyomkövető alapja: egyedi és innovatív térkép

Térképünk, mely a magyarországi átlagnál kiforrottabb, egy, az iData által fejlesztett speciális megoldásokkal rendelkező, több forrásból származó adatokkal dolgozó, gyors és kevés adatforgalmat igénylő térkép. Folyamatosan friss információk állnak majd az Ön rendelkezésére, akár mobilinternet használatával is egyszerűen elérheti nyomkövető szolgáltatásunkat.

A térkép kezelésének és egyéb paramétereinek részéletes megismeréséért kattintson ide!

Egyszerűen kezelhető csoportok, az iTrack nyomkövető további előnyei

Szolgáltatásunkat kiegészítettük egy, a nyomkövető ablak autólistájához tartozó keresővel, mely a nagyobb méretű flották listájának kezelését is egyszerűvé teszi.

A következő kategóriák szerint alkalmazhatjuk a szűrést:

  • rendszámok,
  • csoportok,
  • sofőrnevek,
  • stb…

A nyomkövető kialakítása során kifejlesztettük a funkciót, mely vizuális információt nyújt a legfontosabb paraméterekről, így még könnyebben ellenőrizheti flottáját. A gépjárművek pillanatnyi állapotát a térképen körülöttük lévő színes körök jelzik, illetve az autó ikonok színei is fontos információkkal szolgálnak. Ezen adatok is a nyomkövetés ablakban találhatóak.

Egyszerűen kezelhető nyomkövető felület

Külön figyelmet fordítottunk a nyomkövető fejlesztése során arra, hogy minél könnyebb legyen a gépjárművek elérése. Lehetősége van csoportosan kijelölni autóit, valamint külön funkció áll rendelkezésre, hogy gépjárműveit egyszerre helyezze a térképre, illetve vegye le onnan.

Mobilalkalmazás, avagy szünet nélkül elérhető nyomkövető

Ügyfeleink számára, akik abban az esetben is szeretnének hozzáférni a nyomkövető szolgáltatáshoz, amikor nincsenek számítógép közelében, tökéletes megoldást jelent az ingyenesen elérhető mobilalkalmazás. Így nyaralás közben vagy egyéb hivatalos ügy intézése alatt sem kell idegeskednie, bármikor ellenőrizheti gépjárműveit.

Nyomkövető, mely szinkronizálható a Google Maps oldallal

A nyomkövető egyszerűbb kezelhetőségének fokozása az a funkció, amely lehetővé teszi, hogy egy adott pontot megjeleníthessen a Google Maps műholdképes oldalán. A felhasználók számára így még könnyebben elérhetőek a gépjárművek koordinátái, nem szükséges a kézzel való másolásuk.

Az iData térképről részletesen

Ismerje meg a térkép kezelését és paramétereit! Kattintson ide!

A nyomkövető további funkciók elérését teszi lehetővé, mint például automatikus kimutatás készítések, útvonal nyilvántartás és munkaidő kihasználás figyelés. Bővebb információkat a Szolgáltatások menüpontban találhat.