Nyomkövető

A GPS-es nyomkövetéssel online követheti gépjárműveit, ellenőrizheti útvonalaikat, rálátást kaphat a sofőrök munkájára, pontos adatokat láthat az üzemanyag fogyásáról. A vállalati rendszerekhez integrálva ma már túlmutat a GPS egységek használata a nyomkövetésen, hiszen a számlázás, könyvelés munkáját is leegyszerűsíti a GPS nyomkövetés rendszere.

Nehéz megbecsülni, de a legszerényebb számítások szerint is több milliárd forintot takarítanak meg évente azok a cégek, akik GPS-es nyomkövetést használnak. Az iTrack GPS Nyomkövetés rendszere több száz cégnek biztosít valós idejű rálátást a járműveik helyzetére, üzemanyag fogyasztására, útvonalaikra, tevékenységükre, munkavégzésükre.

Az iTrack Nyomkövető Rendszer

Elvárások egy jó nyomkövető rendszer felé

 • Pontos, megbízható nyomkövető rendszer
 • Biztos háttér
 • Folyamatos fejlesztés (saját fejlesztésű és saját gyártású termék)
 • Személyre szabott szolgáltatások
 • Szakértő ügyfélszolgálat
 • Évtizedes mérnöki, szakmai nyomkövető tapasztalat
 • Felhasználóbarát rendszer
 • Tesztelési lehetőség
 • Pontos, nemzetközi nyomkövető rendszer
 • Kedvező ár-érték arány
 • 0-24 órás lopásvédelmi diszpécserszolgálat

Az iTrack Nyomkövető Rendszert az elmúlt hét évben több, mint 1200 cég választotta és használja mintegy 18 ezer gépjárműben. Európában disztribútorokon keresztül több országban is jelentős sikereket ér el a nyomkövető rendszer a nemzetközi nyomkövetők között.

A nyomkövető rendszerek ár-érték arányát tekintve az iTrack már akár néhány hónap alatt megtérülhet, hiszen csak az üzemanyag kontroll használatával cégektől függően 5-40 százalékos megtakarítások érhetőek el.

Az iTrack Nyomkövető által nyújtott szolgáltatások

A nyomkövető azon túl, hogy biztosítja a gépjárművek helyzetének megismerését teljes útnyilvántartást biztosít. Segítségével egyszerűvé válik a munkaidőfigyelés, valamint az automatikus kimutatások készítese, melyek megkönnyítik adminisztrációs feladatait is. Külön szolgáltatásokat kínálunk azoknak az ügyfeleknek, akiknek fontos az áruvédelem. Beköthető a nyomkövető rendszerbe az ajtónyitás figyelése, és több lehetőség is van az ömlesztett áru védelmére, vagy a nagy értékű rakomány figyelésére.

A nyomkövető szolgáltatáshoz kapcsolódó üzemanyagkontroll rendszer egy hibaszázalékos mérési pontossággal biztosítja Önt afelől, hogy a tankolt üzemanyag valóban a gépjárműbe kerül. Ha pedig ennek ellenkezőjét tapasztaljuk, Ön azonnali riasztást is kérhet.  Riasztást és visszaélés gyanús eset listázását egyébként szinte bármilyen mért adatra kérhet, ezt egyedileg, az Ön igényeinek megfelelően állítjuk be a nyomkövető rendszerben.

A nyomkövető rendszer további szolgáltatásairól bővebb információt és leírást ide kattintva kaphat.

A nyomkövető rendszer listázza a kért hibákat.

Nyomkövető rendszer árak

A nyomkövető rendszer ára és a szolgáltatás havidíja függ az igényelt szolgáltatástól és a flottához tartozó gépjárművek számától. Az egység már 30 ezer forinttól megvásárolható és 2500 forintos havidíjtól elérhető a nyomkövető szolgáltatás. Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk az igényelt szolgáltatás és járműszám tükrében. Az árajánlat kérése semmilyen kötelezettséggel nem jár, csupán néhány kattintás, vagy egy telefonhívás.

Kérje ajánlatunkat most!