OBU akció

Egyedülálló promóciós ajánlat!

Mit ajánlunk?

Vásároljon webshopunkban most szivargyújtós OBU fedélzeti egységet. Próbálja ki és ha nem elégedett a termékkel és a hozzá tartozó szolgáltatással küldje vissza és mi visszafizetjük az árát! A termékhez tartozó WebControl szolgáltatást is ingyen kapja. Ha a 2 hónap során úgy dönt, hogy nem kívánja tovább használni a szivargyújtós OBU-t,  visszavásároljuk Öntől az eszközt!

OBU készülék 100% garanciával

Miért?

Biztosak vagyunk az OBU és a WebControl szolgáltatás minőségében és szeretnénk, ha Ön is megtapasztalná ezt. Ennél nagyobb garanciát kapott már valahol? Győződjön meg az általunk kínált prémium minőségről!

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Saját fejlesztésű és gyártású, magyar termék. Szivargyújtós OBU fedélzeti egység. Kijelzőjén ellenőrizhető az üzemképesség, a GSM kapcsolat, állítható a tengelyszám, jelzi a NÚSZ számla egyenlegét. Bővebb információk az OBU-ról az utdij.info weboldalon. Ára: 39.900 Ft + ÁFA

WebControl hozzáférés, mely egy egyedülálló mini nyomkövetési és útdíj-ellenőrző online szolgáltatás. Ellenőrzni tudja a sofőr munkáját, a fizetős utakon történő áthaladást, a jármű státuszát (üzemképesség), láthatja, milyen tengelyszámot állított be a sofőr és a WebControlon keresztül módosíthatja is azt. Bővebb információk a WebControlról: https://utdij.info/webcontrol

0-24 órás útdíjas ügyfélszolgálat

Milyen előnyökkel jár szolgáltatásunk?

Vásárolja meg most a készüléket a www.utdij.info oldalon elérhető OBU Webshopban (39.900 Ft + ÁFA). Amennyiben szeretné kipróbálni 2 hónapig kötelezettségmentesen az eszközt és a szolgáltatást, jelölje be a “OBU AKCIÓ” négyzetet a webshopban.

Megküldjük Önnek az OBU áráról kiállított számlát, majd futárszolgálattal kézbesítjük a szivargyújtós OBU-t és a használati útmutatót. Amennyiben a készhezvételtől számított 60 napon belül Ön úgy dönt, mégsem kéri a terméket, jelezze ezt nekünk, küldje vissza a készüléket és mi visszafizetjük az árát.

A WebControl szolgáltatást 2 évig ingyen használhatja! Elkerülhetők, megelőzhetőek a büntetések. Ugye Ön is tudja, hogy egyetlen bírság összege akár 90 ezer Ft és egy nap többször is megbüntethetik? Honnan tudhatná, hogy megfelelően működik a rendszer, ha nincs kijelzője vagy webes háttérszolgáltatása?

Miért minket válasszon?

jogsegély

 

A magas bírságok megelőzése a legfontosabb az ügyfeleink számára. Egyedi fejlesztéseinknek köszönhetően egy olyan rendszert és terméket hoztunk létre, ami alkalmas arra, hogy Ön a leghatékonyabb módon elkerülje az esetleges bírságokat, hiszen akkor is kiszabják Önre a magas díjakat, ha Ön abban a hiszemben volt, hogy a készülék működött.

Az OBU és a WebControl pontosan jelzi Önnek, hogy üzemképes-e a rendszer és biztos információt kaphat arról is, hogy megtörtént-e a jegytépés, így elkerülheti, hogy 90–180, vagy több százezer forintra büntessék. Ezért kell prémium szolgáltatást választania, tegye próbára a szivargyújtós OBU-t!

Kérdés esetén hívja útdíjas információs vonalunkat: +36-21-2000-600

Akciós OBU Webshop: utdij.info