Októberi díjeső az iData-ban

Októberi díjeső az iData-ban
2020-10-28 Szaladják Linda

Két díjat is hozott az októberi hónap az iData számára. Abban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy két rangos szervezet elismerését is magunkénak tudhatjuk.

 

MagyarBrands – Innovatív Márka kategória

Idén újra MagyarBrands díjas lett az iTrack termékünk, Innovatív Márka kategóriában.

A MagyarBrands program a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket három kategóriában díjazta: kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka és innovatív márka.

A program célja, hogy felhívja a figyelmet a legkiválóbbak teljesítményére. Azt vallják, olyan márkák kaphatják meg az elismerést, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj nem csak elismerés, hanem aktív segítséget is jelent a fogyasztóknak, az ügyfeleknek és a partnerek munkájában is.

A nevezés történhetett pályázati úton is, de a kiválasztásban fontos szerep jutott az előző év adatbázisainak, online kutatásoknak és a MagyarBrands Szakértő Bizottság zsűritagjainak jelölésének. A díj odaítélése több kritérium alapján történt, melyet kiegészített egy független szakértőkből álló bizottság döntése.

 

 

„Minőség és Innováció 2020” – Vizsla továbbfejlesztése

A „Minőség és Innováció 2020” elnevezésű pályázatra a Vizsla programunk továbbfejlesztési lehetőségeivel jelentkeztünk. Nagy örömünkre az iData nyerte el a potenciális kategória díját. Ezzel az elismeréssel lehetőséget kaptunk a nemzetközi megmérettetésre is.

Az Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottsága (EOQ MNB) 2013-ban csatlakozott a 2006-ban indult, finn kezdeményezésű Skandináv Minőség – Innováció Nemzetközi Pályázathoz.

A szervezet célja, hogy az önkéntesség elvén alapuló tagsági viszony és szervezet keretében, önkormányzati elven szervezze a tagok közös tevékenységét az Európai Minőségügyi Szervezet (EOQ) és más nemzetközi szervezetek minőségügyi törekvéseinek megismertetésével, adaptálásával, a hazai minőségi színvonal fejlesztése és nemzetközi szintre való emelése érdekében.