Online nyomkövetés

Online nyomkövetés

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszert és az online nyomkövetést azoknak ajánljuk, akik szeretnének megtakarítani gépjárműflottájuk üzemeltetésén és szeretnének teljes rálátást kapni járműveikre.

A GPS alapú élő műholdas nyomkövetésnek köszönhetően akár a nap 24 órájában figyelheti járművei mozgását.

A GPS-es nyomkövetéssel online követheti gépjárműveit, ellenőrizheti útvonalaikat, rálátást kaphat a sofőrök munkájára, pontos adatokat láthat az üzemanyag fogyásáról, egyszerűvé teheti az útdíj fizetését. A vállalati rendszerekhez integrálva ma már túlmutat a GPS egységek használata a nyomkövetésen, hiszen a számlázás, könyvelés munkáját is leegyszerűsíti a GPS nyomkövetés rendszere.

A felhasználóbarát felületen könnyen menedzselheti, optimalizálhatja feladataikat. A nyomkövető program kialakításánál a könnyed szervezés támogatását tartottuk szem előtt.

Nyomkövetés az iTrack rendszerrel

Nyomkövetés térképen több járműves flotta esetén

Elvárások egy jó nyomkövető rendszer felé

  • Pontos, megbízható nyomkövető rendszer
  • Biztos háttér
  • Folyamatos fejlesztés (saját fejlesztésű és saját gyártású termék)
  • Személyre szabott szolgáltatások
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Évtizedes mérnöki, szakmai nyomkövető tapasztalat
  • Felhasználóbarát rendszer
  • Tesztelési lehetőség
  • Pontos, nemzetközi nyomkövető rendszer
  • Kedvező ár-érték arány

Az iTrack Nyomkövető Rendszert az elmúlt 13 évben több mint 2600 cég választotta és használja mintegy 28 ezer gépjárműben. Európában disztribútorokon keresztül több országban is jelentős sikereket ér el a nyomkövető rendszer a nemzetközi nyomkövetők között.

Könnyen kezelhető, kiváló térkép

Az iData speciális, saját térképmegoldásai segítségével kiváló térképpel látja el Önt, amelyet több forrásból származó adatokkal pontosítottunk.

A térképen a járművek pillanatnyi pozíciója jeleníthető meg tetszőleges távolságból. A színkódos megjelenítésnek köszönhetően a képernyőre pillantva minden azonnal egyértelműen látható.

A térképre felvehetőek a saját és partnercégek telephelyei és az elvégzendő feladatok is, mely segítségével még könnyebben és gyorsabban szervezhetőek lehetnek a feladatok. A térkép rendkívül gyors, kevés adatforgalmat igényel a használata. A rendszer a nyomkövetés ablakban a legfontosabb paraméterekről vizuális információt nyújt.

Ismerje meg a térkép kezelését és paramétereit!

Az iTrack Nyomkövető Rendszer által nyújtott szolgáltatások

A nyomkövető rendszer azon túl, hogy biztosítja a gépjárművek helyzetének megismerését teljes útnyilvántartást biztosít. Segítségével egyszerűvé válik a munkaidőfigyelés, valamint az automatikus kimutatások készítése, melyek megkönnyítik adminisztrációs feladatait is. Külön szolgáltatásokat kínálunk azoknak az ügyfeleknek, akiknek fontos az áruvédelem. Beköthető a nyomkövető rendszerbe az ajtónyitás figyelése, és több lehetőség is van az ömlesztett áru védelmére, vagy a nagy értékű rakomány figyelésére.

A nyomkövető szolgáltatáshoz kapcsolódó üzemanyagkontroll rendszer egy hibaszázalékos mérési pontossággal biztosítja Önt afelől, hogy a tankolt üzemanyag valóban a gépjárműbe kerül. Ha pedig ennek ellenkezőjét tapasztaljuk, Ön azonnali riasztást is kérhet.  Riasztást és visszaélés gyanús eset listázását egyébként szinte bármilyen mért adatra kérhet, ezt egyedileg, az Ön igényeinek megfelelően állítjuk be a nyomkövető rendszerben.

Használja a GPS-es nyomkövetést az útdíjfizetés könnyebbé tételére és a bírságok hatékony elkerülésére. Töltse le villámgyorsan a tachográf adatait, vagy ellenőrizze a sofőrök vezetési stílusát.

A nyomkövető rendszer további szolgáltatásairól bővebb információt és leírást ide kattintva kaphat.

Nyomkövető rendszer árak

A nyomkövető rendszer ára és a szolgáltatás havidíja függ az igényelt szolgáltatástól és a flottához tartozó gépjárművek számától. Az egység már 30 ezer forinttól megvásárolható és 2500 forintos havidíjtól elérhető a nyomkövető szolgáltatás. Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk az igényelt szolgáltatás és járműszám tükrében. Az árajánlat kérése semmilyen kötelezettséggel nem jár, csupán néhány kattintás, vagy egy telefonhívás.