Optimalizálja költségeit a nyomkövetésben

Optimalizálja költségeit a nyomkövetésben
2020-05-07 Szaladják Linda
itrack50 akció

Hirtelen megváltozott körülöttünk minden. Szinte óráról órára történnek az események a világban, melyekre több kevesebb sikerrel próbálunk reagálni, szabályozni azokat. Ez a közúti fuvarozás, szállítmányozás területén sincs másképp.

Az ITM a korábban, ideiglenesen módosított teherautó- és buszsofőrök számára előírt vezetési- és pihenőidőkkel is könnyíteni szándékozott a közúti fuvarozás helyzetén, illetve az ünnepnapokra is visszavonásig felfüggesztette a kamionstopot, a közúti áruszállítás zavartalansága érdekében.

A szövetségek, szervezetek szakmai vezetői is folyamatosan azon dolgoznak, hogy a piac és a szektor helyzetének könnyítésére, illetve megmentésére irányuló javaslatokat nyújtsanak be az illetékes hatóságoknak, minisztériumoknak.

Az iData 15 éve segíti telematikai megoldásaival a piac szereplőit, így nem volt kérdés, hogy mi is szeretnénk hozzájárulni a közúti fuvarozás helyzetének javításához. A szektor minden szereplőjének – legyen az akár teherautó, kisáruszállító, személyautó, munkagépes flottával rendelkező cég – kidolgoztuk az iTrack50 akciónkat, mellyel most 50%-os kedvezménnyel juthat iTrack eszközökhöz, és akár 4 hónapnyi havidíjmentességet is kérhet a megjelölt kiegészítő szolgáltatások megrendelése esetén.

 

 

Milyen eszközökre és szolgáltatásokra lehet igénybe venni az akciót?

Az iTrack50 akciónkat igénybe veheti fedélzeti egységre, nyomkövetés szolgáltatásunkkal együtt.

Vagy akár a legkedveltebb szolgáltatásunkra, a teljes üzemanyagkontrollra, hiszen ezekben az időkben még fontosabbá válhat a pontos átlagfogyasztás mérés és a rendellenességek kiszűrése.

A digitális tachográf-letöltésünkkel azonnal láthatóvá tesszük a napi vezetési időket, így könnyebben élhet a vállalat a kibővített vezetési idők kihasználásával. A távoli letöltés szolgáltatásunkkal a nemzetközi fuvarban lévő gépjárművezetőket sem kell hazahozni, vagy tachográf és sofőrkártya letöltő pontokhoz irányítani.

Az iTrack rendszer számtalan lehetőséget kínál, forduljon hozzánk bizalommal egyedi, testreszabott ajánlatunkért. Így ebben a változó környezetben is állandó kontroll alatt tudja gépjárművei mozgását, költségeinek csökkenésével optimalizálhatja flottája kihasználtságát, működését és megkönnyítheti kollégái munkavégzését.