Pegazus Díj

Pegazus Díj
2017-12-07 Horváth Bettina

Az iData Kft. az eredményei alapján bejutott a legdinamikusabban fejlődő magyar vállalkozások, a Közép-Magyarország régió öt legjobban teljesítő vállalkozása közé!

A Pegazus Díj a legdinamikusabban fejlődő magyarországi kis- és középvállalkozások teljesítményét ismeri el. Az elismeréseket a díjat alapító Enterprise Investors magán- és kockázati tőkealap-kezelő vállalat, a Bisnode, Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója, valamint a Dentons, a világ legnagyobb ügyvédi irodája adományozza.

A rangos elismerést idén összesen harminc kiváló gazdasági teljesítményt nyújtó kis- és középvállalkozás kapta meg.

A Pegazus Díjjal azokat a sikeres, dinamikus kis- és középvállalkozásokat állítjuk reflektorfénybe, amelyek tehetségük és jó stratégiájuk révén jó úton haladnak ahhoz, hogy a legnagyobb, befutott cégek közé kerüljenek – mondta Tüske Tamás, az Enterprise Investors országigazgatója a díjátadó rendezvényen. – Meggyőződésünk, hogy kiváló példáik bemutatása és elismerése is hozzájárul a hazai gazdaság fő bázisát jelentő kkv-szektor további fejlődéséhez.”

Pegazus-díj 2017

Az elismerő oklevelet Szabó Lajos, az iData tulajdonosa vette át, aki így a csapat érdemeként tekint az elismerésre.

“Megtiszteltetés számunkra, hogy az iData Kft. az elmúlt két éves teljesítménye alapján bejutott a legdinamikusabban fejlődő magyarországi kis és középvállalkozások közé. A Pegazus Díj átvételekor nemcsak én álltam egyedül a színpadon, hanem az iData Kft. minden munkavállalója. Ezzel az elismeréssel egy újabb megerősítést kaptunk arra, hogy jó úton haladunk ahhoz, hogy a jövőbeni terveinket megvalósítsuk.”