Privát-céges kapcsoló

Privát–céges utak elválasztása GPS-es nyomkövetéssel

Privát–céges utak elválasztása GPS-es nyomkövetéssel

Tudni szeretné, mennyit dolgoznak üzletkötői valójában és mennyit használják magáncélra a gépkocsikat? Pontos elszámolás a személyiségi jogok figyelembe vételével!

Az üzletkötők és sok munkatárs magán célra is használható autókkal közlekednek. Ez 0-24 órás adatgyűjtés esetén adatvédelmi problémákat vethetne fel, hiszen a munkaadó számára elérhetővé válhatnának az egyes munkavállalók magán közlekedési információi.

Az iData Kft. úgy alakította ki az iTrack GPS Nyomkövető Rendszert, hogy a személyiségi jogok ne sérüljenek, a pontos elszámolást mégis lehetővé teszi.

Ajánlatkérés
icon box image

Jelentések

Automata jelentések a magán és céges utak szétválasztásával.

icon box image

Személyiségi jogok

Csak a megtett kilométer szerepel a listában.

icon box image

Elszámolás

A funkció megkönnyíti a korrekt elszámolást.

icon box image

Kapcsoló

A kapcsoló igényes kinézetű, kesztyűtartóban is elrejthető.

icon box image

Kimutatások csökkentése

Kimutatásai pontosabbak lesznek, adminisztrációs terhei csökkennek.

icon box image

Útvonalnyilvántartás

Hatékonyabb, átláthatóbb flottaüzemeltetési költségek.

Ügyfeleink véleménye

Kérjen ajánlatot az iTrack privát/céges kapcsoló szolgáltatásunkra!

Ajánlatkérés

Nyomkövetés privát esetben

A térképes nyomkövetés során a privátra kapcsolt autók kék színnel jelennek meg, és az utolsó céges pozíciójukat mutatják. Így biztosítható egy átlátható nyomkövetés a személyiségi jogok maximális figyelembe vétele mellett.

Lehetőségek a privát adatok kezelésére

A privát útvonalak számos módon kerülhetnek elrejtésre: a rendszer továbbra is megkapja az adatokat, de az a felhasználó számára láthatatlan marad. Ebben az esetben a megtett kilométerek privát esetben is helyesen lesznek tárolva, de az útvonalak láthatatlanok. Mi ezt a változatot ajánljuk, a jogszabályoknak eleget téve a munkáltató nem jut hozzá a személyes adatokhoz, csak az azokból kimutatott statisztikákhoz (pl. privát állásban megtett km-ek).

A fedélzeti egység kikapcsolja a GPS vétel lehetőségét, nem küldi el a központnak a pozícióját. Ebben az esetben a szerver nem tud adatokat gyűjteni a megtett kilométerekről sem, viszont a személyes adatok nem kerülnek az iData birtokába sem. (Megjegyezzük, hogy az iData ezeket az adatokat nem tudja személyhez kötni, tehát az iData számára ezek az adatok nem személyes adatok, csak a munkáltató számára azok.)

A privát céges kapcsoló áramtalanítja a fedélzeti egységet, így megszűnik minden kapcsolat a fedélzeti egység és a központi szerver között.

 

Egyedi tájékoztatás és ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot az iTrack privát/céges kapcsoló szolgáltatásunkra!

Ajánlatkérés