Bemutatkozás

Bemutatkozunk

Az iData Kft

Magyarország elismert GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó középvállalata. A 100%- ban magyar tulajdonú iData flottakövetéssel, üzemanyagkontrollal, járművédelemmel, 3,5 T össztömeg feletti tehergépjárművek útdíjfizetésével foglalkozik. Fő terméke az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer.

Nap, mint nap közel húsz kimagasló szakértelmű mérnök-programozó dolgozik az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer fejlesztésén. Az iData Kft. önálló gyártórészlegén szigorú minőségellenőrzéssel történik a GPS nyomkövető egységek és a precíziós üzemanyagszonda gyártása, melyet profi és gyors munkát végző szerelőink szerelnek be a gépjárművekbe.

Munkatársaink tudása, szakmai tapasztalata teszi lehetővé, hogy egyedi igényeket is magas szinten képesek vagyunk kielégíteni. Az általunk kínált rendszer segítségével javulhat vállalkozásának versenyképessége. Emellett tervezhetőbbé válnak költségei, mindezt alacsony beruházási és havi működési költség mellett.

Európa több országában disztibútori hálózatunk gondoskodik a nemzetközi ügyfelek GPS-es nyomkövetéséről.

Kérem részletesebb, bővebb információért, személyes (ingyenes) konzultációért, bemutatóért hívja bizalommal kollégáinkat!

Előnyeink

icon box image

Innováció

Sikerünk titka a folyamatos fejlődés, a jelenben már a jövő kihívásaira koncentrálunk.  Újszerű, előremutató megoldásokkal szolgáljuk ki ügyfeleinket.

icon box image

Szakértelem

Több, mint 12 éve bizonyítunk a gépjárműflottával rendelkező cégeknek. Munkatársaink szakterületük specialistái. Közel 120 kollégánk dolgozik nap, mint nap azon, hogy Ön mindig a legmagasabb prémium minőségű kiszolgálásban részesüljön.

icon box image

Egyedi igények

Az iTrack rendszert az Ön egyedi igényei alapján fejlesztjük. A saját fejlesztés, az egyedi gyártás és a több, mint 20 fős fejlesztői csapat lehetővé teszi, hogy Ön mindig egyénre szabott szolgáltatásban részesüljön.

icon box image

Prémium szolgáltatások

A minőségi szolgáltatás elsőrendű szempont. Termékeinket és szolgáltatásainkat szigorú minőségbiztosítási irányelvek alapján fejlesztjük. ISO 9001 tanúsítvánnyal biztosítjuk, hogy Ön valóban  az ígért minőséget kapja.

partner cég

követett jármű

év tapasztalat

Munkatársaink

    Vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal még ma!

    Azonnali ajánlatkérés