Sikeres iránymutatás

Sikeres iránymutatás
2011-06-01 Horváth Bettina
Szabó Lajos ügyvezető igazgató és Hajek Levente értékesítési igazgató

Logisztikai vezetők találkozója

A mai változó és nehezen kiszámítható gazdasági helyzetben kell a vállalatoknak megállni a helyüket a piacon; a sokszor költségigényes logisztikai folyamatokban kell megtalálni azokat a lehetőségeket, megoldásokat, amelyekkel versenyképesebbé, sikeresebbé tehetik vállalatukat.

A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 5. Országos Konferenciáján ezeket a sikeres projekteket, aktuális logisztikai problémákat vitatták meg a cégek vezetői, melyekkel a gyakorlati életben, a mindennapi munkájuk során kell szembenézniük.

A május 26–27-i szakmai napon Szabó Lajos, az iData Kft. ügyvezetője és Hajek Levente, az iData Kft. értékesítési igazgatója is részt vett.

Szabó Lajos előadását, mely a GPS járműkövetésről szólt, nagy érdeklődés fogadta. A rendezvény házigazdája, a Ghibli cégcsoport képviselője az előadás végén nyilvánosan bejelentette, hogy a Ghibli cégcsoport a partnerkapcsolatot a jövőben még szorosabbra igyekszik fűzni az iDatával fuvarozási ágazataiban. Ennek megerősítéseként jelezte, hogy a közeli napokban nagy számú gépjárműveibe szereltet iTrack nyomkövető rendszereket.