Sportol az iData

Sportol az iData
2019-10-11 Szaladják Linda
Sportol az iData

Az iDatában folyamatosan fókuszban van az egészséges életmód és a sport, köszönhetően többek között annak is, hogy nagyon sok kollégánk lelkes sportoló és szívesen vesznek részt versenyeken és megmérettetéseken is, a Facebook oldalunkon szinte heti szinten tudósítunk valamilyen sportban elért eredményről.

Az elmúlt időszakban újabb mérföldkőhöz érkezett az iData sportoló csapata, a Maraton és a Spartan is teljesült alig néhány nap különbséggel.

Két sportos kollégánk képviselte az iDatát a Spar Maratonon. Az ügyfélszolgálat és a telemarketinges csoport vezetői az iData Running Team színeiben futották le páros váltóban a 42,2 km-es távot.
Joci és Jani egész évben kitartóan készültek a versenyre, havonta átlagosan 100-120 kilométert futnak fejenként.
A Spar Maratonon közel 15 ezren indultak el, az iDatás fiúk 4:18:38 összidővel végeztek, ez alig több mint 6 perces kilométereket jelent.

Alig, hogy véget ért a Maraton jött az újabb kihívás, a Spartan, melyre céges csapatok is jelentkezhettek.

A verseny egyik célja, hogy az embereket kimozdítsa a bizonyos komfort zónából, vagy ahogy a Spartan mondja: kimozdítani az embereket a fotelból, a tv és az otthon melege, kényelme szentpárosból. Az iData 10 legelhivatottabb sportolója vett részt a megmérettetésen, kőkeményen készülve egész nyáron a Spartanra.  A verseny előtti két napon esett az eső, szóval igazi spártai körülmények várták a kollégákat. Töménytelen mennyiségű sár, víz és alapvetően napos, kicsit szeles idő. Erre mondják, hogy ettől igazán spártai egy verseny.

Előre nem lehetett tudni, hogy mekkora is lesz a táv és mi vár a versenyzőkre, de a szervezők utólag közzétették. Kifejezetten nehéz pálya volt, a maga 9 km-es távjával, közel 400 méter szintemelkedéssel és a három vizes akadállyal, összesen pedig 26 válogatott feladattal.

De a szavak helyett meséljenek a képek

Hihetetlenül büszkék vagyunk az iData csapatára, a Spartan Race-t mindannyian sikeresen teljesítették!