Szaladják Linda lett a Marketing Fesztivál díjazottja

Szaladják Linda lett a Marketing Fesztivál díjazottja
2016-02-01 Horváth Bettina
Szaladják Linda átveszi a díjat Miklovicz Norberttől, a Fesztivál főszervezőjétől.

Újabb siker az iData berkein belül

A harmadik alkalommal megrendezett Magyar Marketing Fesztivál rangos szakmai elismerését Szaladják Linda, az iData Kft. marketingvezetője vehette át egyéni szakértői kategóriában. Az elismerést – két kategóriában – annak a szakértőnek, illetve társaságnak ítélik oda, akik a KKV–szektorban előző évi tevékenységükkel sokat tettek a marketing szakma fejlődéséért, megítéléséért, egyben hatással voltak a kis– és közepes vállalkozások fejlődésére is.

Szaladják Linda 5 éve vezeti az iData Kft. marketing osztályát, valamint 3 éve dolgozik saját ügynökségében online marketing szakértőként és Google AdWords hirdetési specialistaként. Rendszeres előadó országos szakmai rendezvényeken, tanfolyamokat és képzéseket is tart, a Corvinus Egyetemen saját kurzust vezetett. A rendezvényen mintegy ezer résztvevő előtt tartott előadást egyik szakterületéről, a remarketing kampányokról, mely mára az egyik leghatékonyabb online marketing eszközzé vált, hiszen a weboldalon korábban már járt érdeklődőket lehet egyedi hirdetésekkel újból elérni.

Szaladják Linda előadása a Google AdWordsről és a remarketingről szólt.

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszert gyártó és forgalmazó iData Kft. számára kiemelten fontos, hogy a nyomkövetés és az útdíj területén a piacvezetői pozíció elérése mellett olyan munkatársakkal dolgozzon együtt, akik megbecsült szakértők a saját területükön.

2015-ben a Magyar Marketing Szövetség országos KKV marketing pályázatán „Az év marketingaktív vállalkozása” fődíjat kapta meg az iData marketingtevékenysége elismeréseként. Emellett Szaladják Linda Google–díjat nyert saját ügynökségével szintén a tavalyi évben. A mostani elismerésről így nyilatkozott:

„Nagyon szerencsés vagyok, mert a munkám egyben a hobbim is, és aki azt csinálhatja, amit szeret, mindig jobb eredményeket érhet el. Az iData nem csupán egy technológiailag innovatív és dinamikus cég, hanem a legkiválóbb munkahely, mert nyitott az új gondolkodásmódok, megoldások bevezetésére is, számomra pedig egy nagyon erős háttér. Ügynökségi munkáim révén a kis– és középvállalkozások marketingjére nagyon sok szegmensből rálátok. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy szerepem lehet abban, hogy eredményorientáltabb, hatékonyabb online marketingjük legyen ezeknek a cégeknek. Több mint tíz éve kerültem bele az online marketing világába és a saját szakmai fejlesztésem mellett folyamatosan mások képzésén dolgozom. A Magyar Marketing Fesztiválon kapott díj újabb lendületet ad, nagyon sok tervem van a jövőre nézve és ennél lelkesítőbb évkezdést elképzelni sem tudnék.”