Számlázás, kimutatások, ERP

Számlázás, elszámolások egyszerűsítése

A fedélzeti készülék által gyűjtött adatokból statisztikai kimutatások készíthetők. A jelentésben bármilyen mért vagy rögzített jelre lehet alapozni és akár bonyolult összefüggéseket is meg lehet fogalmazni (pl. csak akkor számoljon billentést, ha előtte járt a felvevőhelyen, és a tengely terhelése jelentősen lecsökken a billentés után).

Pontos kimutatást kap az egy-egy fuvarfeladat alatt elfogyasztott üzemanyagról, így az útiköltség kiszámítása is sokkal egyszerűbbé válik. Követheti a munkaórákat, minden tevékenységet egyértelműen visszavezethet, így amellett, hogy megkönnyíti a munkáját, elkerülhetőek az esetleges félreértések is.

Ajánlatkérés
icon box image

Útiköltség kiszámítás

Pontos kimutatást kap az üzemanyagfogyásról.

icon box image

Ellenőrzés

Pontosan követheti a munkaórákat, fuvarokat.

icon box image

Megtakarítás

Ön munkaidőt takarít meg a rendszer használatával.

icon box image

Kényelmes

Jelentések, akár egyetlen gombnyomásra.

icon box image

Egyedi igények

Akár bonyolult összefüggések megjelenítése.

icon box image

Kezelhetőség

Könnyen kezelhető rendszer, pontos adatok.

Ügyfeleink véleménye

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Ajánlatkérés
iTrack ERP és CRM integrálás

ERP/CRM integráció

Az iTrack rendszer bármilyen vállalatirányítási rendszerrel összeköthető. Akár egy sokak által használt, akár egy egyedi rendszert használ a cége, programozóink megvalósítják a két rendszer együttműködését. Ez azért hasznos, mert így nem kell kézzel beírnia minden adatot, hanem az iTrack rendszer képes információkat küldeni és fogadni a rendszerekből.

A SAP Business One-nal való stratégiai együttműködésünknek köszönhetően, az iTrack szervesen együttműködik a SAP vállalatirányítási rendszerekkel is.

Egyedi tájékoztatás és ajánlatkérés

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Ajánlatkérés