Szolgáltatások

Termékek és szolgáltatások

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer személyre szabott szolgáltatásokat nyújt a GPS-es nyomkövetést használók számára. Az egyszerű, valós idejű, online nyomkövetéstől a bonyolult összefüggések kimutatásáig, a pontos üzemanyagkontrollig, áruvédelemig, gépjármű lopásvédelmi megoldásokig megtalálhatja az Ön számára és gépjárművei követéséhez szükséges GPS-es nyomkövetéssel összefüggő szolgáltatásokat.

A rendszer és az árak pontos megismeréséhez kérjük, hogy a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink díjmentes, rövid bemutatóval állnak az Ön rendelkezésére!

Szolgáltatásaink

icon box image

Online nyomkövetés

A GPS alapú élő műholdas nyomkövetésnek köszönhetően folyamatosan követheti gépjárművei helyzetét. Pontos pozíciók, könnyű kezelhetőség jellemzi a rendszert. Térképes megjelenítés, egyénre szabható szolgáltatások.

icon box image

Teljes üzemanyagkontroll

Pontos üzemanyag-figyelő rendszerünk a teljes tank méretéhez viszonyítva  99 % -os pontossággal kimutatja az üzemanyag fogyását, elejét véve és rávilágítva az esetleges üzemanyaglopásnak.

icon box image

Útvonal nyilvántartás

A GPS-es nyomkövetéshez kapcsolódó útnyilvántartó rendszer megkönnyíti a járművek ellenőrzését, elkerülheti a magánhasználat miatti felesleges költségeket, s akár videó szerűen is megtekintheti egy-egy jármű megtett útját.

icon box image

Munkaidő kihasználás figyelése

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer pontos munkaidő kimutatásokat készít, mely megkönnyíti az ellenőrzéseket és az elszámolásokat. Munkagépek, kamionok, üzletkötői autók munkaidő kihasználás figyelése.

icon box image

iTrack Vizsla

Automata keresőprogram, mely jelzi a vélt hibákat és gyanús eseteket, visszaéléseket. Listázza és akár emailben vagy SMS-ben értesíti Önt a rendszer a rendellenességekről, hogy azonnal lépni tudjon!

icon box image

iTrack Élő Vizsla

Az iTrack élő vizsla szolgáltatásunk lényege, hogy rendszerünk a nap 24 órájában figyeli a gépjárművéről beérkező adatokat, és e-mail vagy SMS formájában jelez Önnek, bármilyen esemény bekövetkeztekor.

icon box image

Lopásvédelem

Az iTrack GPS lopásvédelmi rendszerrel megakadályozható a gépjárműlopás. Sofőrazonosítás, indítástiltás, motorblokkolás, nyomonkövethetőség. Teljes körű védelem járművének!

icon box image

Privát-céges utak

Ha szeretné tudni, üzletkötői mennyit dolgoznak és mennyit használják privát célra járműveiket, a GPS-es nyomkövetés szolgáltatásaként a privát-céges utak szétválasztásával, egyértelmű kimutatásokkal választ kaphatnak.

icon box image

Üzenetküldő terminál

Az üzenetküldő terminál segítségével a nemzetközi utak kommunikációs költségei csökkenthetőek jelentősen. Visszakereshető, követhető üzenetek, egyszerű felület, akár 90%-os megtakarítás.

icon box image

Integráció ERP rendszerbe

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer összeköthető bármilyen vállalatirányítási rendszerrel, megkönnyítve ezzel az adatok és információk átvitelét.

icon box image

Számlázás és elszámolás

A GPS-es gépjármű nyomkövető rendszer segítségével egyszerűvé válnak a számlázások és az elszámolások. Nincs szükség többé bonyolult táblázatok összehasonlítására.

icon box image

Automatikus kimutatás készítés

Bármilyen mért adat alapján akár bonyolult kimutatások is készíthetőek egy gombnyomással az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer segítségével.

icon box image

Pool autó foglalási rendszer

Segítségével Ön és kollégái egyszerűen áttekinthetik, és megszervezhetik, hogy ki, mikor és mennyi időre szeretné igénybe venni a céges járműveket, ezzel optimalizálva a kihasználtságot.

icon box image

Guminyomás-figyelés

Folyamatosan figyelemmel kísérheti a gumiabroncsok nyomás és hőmérsékleti adatait. Ha a nyomás csökkenni kezd a gumiabroncsokban, a jármű vezetője és a flotta kezelője is azonnal figyelmeztetést kap.

icon box image

iTrack Tachográf Rendszer

Teljes körű digitális tachográf adatletöltő és monitorozó rendszer, mellyel online követheti a sofőrök napi aktivitását és automatikusan minden információ a rendelkezésére áll, így például elkerülhetőek a büntetések.

icon box image

Mobilalkalmazás

Az iTrack Mobile ingyenes alkalmazás segítségével akkor is pontos információkat kaphat az iTrack GPS nyomkövető rendszerrel felszerelt gépjárműveiről, amikor nincs számítógép közelben.

icon box image

Kamionos Vezetési Stíluselemzés

Rendszerünkben egy gombnyomással részletes statisztikát kap alkalmazottai fékhasználatától, a gázpedál állásán át, egészen a motorfordulatszám eloszlásáig minden a járműveiből kinyerhető adatról.

icon box image

Szerviz-figyelő alkalmazás

Automata figyelmeztetést kaphat, ha esedékes az iTrack GPS Nyomkövető Rendszerrel felszerelt jármű olajcseréje, szervizelése, vagy az akkumulátor töltöttségi szintje egy meghatározott szint alá esik.

icon box image

Külföldi minimálbér-számítás

Önnek is gondot okoz a külföldi minimálbérek számítása? Ezen kötelezettség kézenfekvő és egyszerű kezelésére jelent megoldást az iTrack minimálbér rendszere, mely átlátható, rendezett formában bocsátja rendelkezésére az adatokat.

icon box image

Áruvédelem, hőmérsékletfigyelés

Biztonságban tudhatja a szállított árut, legyen az nagy értékű rakomány, vagy hűtött húsáru, az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer segítségével egyértelműen követhető a szállítmány útja és helyzete.

icon box image

WebService szolgáltatás

A WebService szolgáltatásunk segítségével partnereinknek lehetősége nyílik integrálni az iTrack GPS Nyomkövető szerver által biztosított adatokat saját rendszereikbe, így azokat tetszőleges módon dolgozhatják fel.

Vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal még ma!

Azonnali ajánlatkérés