Tájékoztató

Tájékoztató
2020-03-23 Szaladják Linda
Tájékoztató

Tisztelt Ügyfelünk!

Tudjuk, hogy ebben a megváltozott környezetben az egyik legfontosabb, hogy járműveinek helyzetét kontrollálni tudja, gépjárművezetőivel folyamatos legyen a kapcsolattartás.

Az iTrack eszközök beszerelése és javítása továbbiakban is zökkenőmentesen történik, a szerelés előtt és után is fertőtlenítjük, szellőztetjük a járműveket.
Ahhoz, hogy minimalizáljuk a személyes kontaktokat, kérjük tisztelt Ügyfelünk megértő együttműködését az alábbiakkal kapcsolatban:

  • A járművek kulcsának átadás-átvétele lehetőség szerint a telephely udvarán történjen,
  • a szerelési munkálatok alatt a járműben kizárólag a szerelő kollégánk tartózkodhat,
  • a szerelés végeztével szintén a telephely udvarán adjuk át a járművet és a kulcsot a fent említett fertőtlenítés a szellőztetés után.

A szerelői készletek maximálisan fel vannak töltve, eszközhiány nem fog fellépni. Aktívan figyeljük és teszteljük rendszereinket, folyamatainkat, hogy minden gördülékenyen működjön.

Magától értetődik, hogy rendezvényeinket elhalasztottuk, munkavállalóink belföldi, külföldi utazásait lemondtuk, és mi sem fogadunk sem külföldi, sem belföldi vendégeket.

Természetesen az Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll, bármely kérdése esetén hívjon minket bizalommal a +36 21 2000 600-as telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@idata.hu e-mail címre.

A Facebook oldalunkon folyamatosan – hiteles forrásból származó – friss információkat teszünk közzé.

Fontos számunkra, hogy vigyázzunk az Ügyfeleink, Munkatársaink és az ő családtagjaik egészségére és biztonságára, így ezeket szem előtt tartva hoztuk meg a rendkívüli helyzetre vonatkozó szabályainkat és intézkedéseinket.

Legtöbb munkatársunknak – kiknek munkaköre nem kívánja meg feltétlenül a céges jelenlétet – otthoni munkavégzést rendeltünk el. Kollégáink minden szükséges mobil eszközzel elláttuk, munkájukat otthonukból is el tudják végezni. Tudjuk, hogy Önök támaszkodnak a termékeinkre, szolgáltatásainkra, ezért elkötelezettek vagyunk, hogy szolgáltatásainkat zavartalanul, a megszokott magas minőségben vehessék igénybe továbbra is.

Nagyon nehéz idők ezek mindenkinek, a helyzet napról napra változik.
Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy elkötelezettek vagyunk céges tevékenységünk fenntartáséért és zavartalan működéséért, hogy továbbra is a legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudjuk Önnek nyújtani.

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

Üdvözlettel,

Szabó András

Ügyvezető, alapító-tulajdonos