GPS nyomkövetés taxikba

A taxik esetében a lopásvédelmen és az útvonalak figyelésén túl, hasznos lehet, ha ajtónyitás érzékelő is van a járműben. Ezáltal azt tudja egyszerűen ellenőrizni, hogy a jármű valóban üres volt-e, vagy az ajtónyitás ténye arra következtet, hogy más személyt is szállított a taxi vezetője. A GPS-es nyomkövetés, az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer segítségével könnyebben összehangolhatja az utasok kiszolgálását, hiszen mindig láthatja, merre jár az adott jármű.

Egyedi elképzeléseivel kapcsolatban keresse szakértő kollégáinkkal, problémáira, kérdéseire megoldást találunk!

Szolgáltatásaink

icon box image

Online nyomkövetés

A GPS alapú élő műholdas nyomkövetésnek köszönhetően folyamatosan követheti gépjárművei helyzetét. Pontos pozíciók, könnyű kezelhetőség jellemzi a rendszert. Térképes megjelenítés, egyénre szabható szolgáltatások.

icon box image

Útvonal nyilvántartás

A GPS-es nyomkövetéshez kapcsolódó útnyilvántartó rendszer megkönnyíti a járművek ellenőrzését, elkerülheti a magánhasználat miatti felesleges költségeket, s akár videó szerűen is megtekintheti egy-egy jármű megtett útját.

icon box image

Lopásvédelem

Az iTrack GPS lopásvédelmi rendszerrel megakadályozható a gépjárműlopás, így Ön nyugodt lehet, vigyázunk értékére. Sofőrazonosítás, indítástiltás, motorblokkolás, nyomonkövethetőség.

icon box image

Gyorshajtás

Egyszerűen követhető a gépjármű sebessége, sebességtúllépéskor pedig rendszerünk e-mail és akár SMS értesítést is küldhet, így még időben megelőzhető egy súlyosabb bírság.

icon box image

ERP/CRM integráció

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer összeköthető bármilyen vállalatirányítási rendszerrel, megkönnyítve ezzel az adatok és információk átvitelét.

icon box image

Számlázás és elszámolás

A GPS-es gépjármű nyomkövető rendszer segítségével egyszerűvé válnak a számlázások és az elszámolások. Nincs szükség többé bonyolult táblázatok összehasonlítására.

icon box image

Mobilalkalmazás

Az iTrack Mobile ingyenes alkalmazásunk segítségével okostelefonján is ellenőrizheti nyomkövetővel ellátott gépjárműveit.

icon box image

Támadásjelző gomb

Fő a biztonság! A támadásjelző gombbal azonnal jelezhető, ha veszélyben van, így 24 órás diszpécserszolgálatunk azonnal intézkedhet.

icon box image

Késés

Adott eseményhez (elindulás, érkezés, stb.) automatikus riasztási üzenet állítható be, így a késésből adódó veszteség csökkenthető.

icon box image

Szerviz-figyelő alkalmazás

Automata figyelmeztetést kaphat, ha esedékes az iTrack GPS Nyomkövető Rendszerrel felszerelt jármű olajcseréje, szervizelése, vagy az akkumulátor töltöttségi szintje egy meghatározott szint alá esik.

icon box image

iTrack Élő Vizsla

Az iTrack élő vizsla szolgáltatásunk lényege, hogy rendszerünk a nap 24 órájában figyeli a gépjárművéről beérkező adatokat, és e-mail vagy SMS formájában jelez Önnek, bármilyen esemény bekövetkeztekor.

icon box image

WebService szolgáltatás

A WebService szolgáltatásunk segítségével partnereinknek lehetősége nyílik integrálni az iTrack GPS Nyomkövető szerver által biztosított adatokat saját rendszereikbe, így azokat tetszőleges módon dolgozhatják fel.