Ügyfélvélemények az iTrack GPS Nyomkövető Rendszerről

Ügyfélvélemények az iTrack GPS Nyomkövető Rendszerről
2014-10-08 Horváth Bettina

Arra kértük ügyfeleinket, írják meg véleményüket az általuk használt szolgáltatásokról, a GPS-es nyomkövetésről, gépjármű–, illetve flottavédelemről.

Néhány nap alatt több száz pozitív véleményt és megerősítést kaptunk. Igazán nagy örömmel és büszkeséggel osztjuk meg őket!

“Közel fél éve használjuk a szolgáltatást, maximálisan meg vagyunk elégedve! Járműveinek koordinálásában nagy segítséget nyújt a rendszer. 24 órás felügyeleti rendszerük eddig 100 %-ban hozta az elvárt időn belüli riasztások kezelését. Köszönet a maximális szolgáltatásért!”


“Minden szolgáltatással elégedett vagyok. A díj elfogadható, sőt jutányos. A munkatársaik hozzáértéssel, kompetensen, rendkívüli türelemmel végzik munkájukat. Ügyfélszolgálatuk példaértékű. Öröm és haszon Önökkel dolgozni. Tanítani kellene”.


“Az iData rendszerét 2009 óta használjuk szervizautóink nyomkövetésére. A rendszer nagy segítségünkre van javítási tevékenységünk útvonal– optimalizálásában és a gépkocsihasználat kontrolljában.”


“Teljesen meg vagyok elégedve a szolgáltatással, a rendszer hibátlanul működik, a számítógépes felület kezelése egyszerű. Csak ajánlani tudom
mindenkinek!”


“Cégünknél fontos a pontosság, a gépkocsivezetők nyomkövetés nélkül mindig megmagyarázták a késéseket, illetve a hosszú ideig tartó munkavégzést.  Erre próbáltunk megoldást találni, így döntöttünk egy nyomkövetési rendszer bevezetése mellett. Az iData Kft.-t egy rokon ajánlotta. Mint minden újat, fenntartással fogadtunk, annyiba fog-e kerülni, könnyen kezelhető lesz-e stb. A beszerelés nagyon gyorsan, szakszerűen megtörtént. Könnyen kezelhető alkalmazás, a díj már 2 éve változatlan. Az eredmények magukért beszélnek, teljesen megszűntek a késések, az indokolatlan munkaidő–túllépések, kevesebb a megtett kilométer és az áru eljuttatása is könnyebben megy. Természetesen pár hónapig nem szóltuk a gépkocsivezetőknek, ezt a “taktikát” ajánlani tudom mindenkinek. A rendszer felépítéséhez képest a megtakarításunk nagyságrenddel nagyobb, és ami még fontosabb, a vevőink elégedettebbek a jobb és pontosabb kiszolgálás miatt.”


“A gépjárművünk nyomkövetését végezzük, amihez maximális információt kapunk, meg vagyunk elégedve a rendszerrel.”


“Ennek a rendszernek a bevezetése nagy segítség a cég adminisztrációs munkájában, hisz a lekérdezhető riportokból az adminisztrátor könnyen egyeztetheti/ellenőrizheti pl. a leadott munkaidő–nyilvántartást, illetve a kért kimutatások sokkal gyorsabban és pontosabban elkészíthetők. A vezetőség részéről is nagyobb a nyugalom, hogy a cég gépjárműveit és üzemanyagát munka céljára hasznosítják az alkalmazottak. Az iData dolgozói gyorsak, segítőkészek, örülök, hogy együtt dolgozhatunk velük.”

Nyomkövetés referencia