Külföldi minimálbér számítás – Új iTrack Vizsla

Külföldi minimálbér számítás – Új iTrack Vizsla
2016-07-12 Horváth Bettina
iTrack Vizsla franciaországi határátlépés

Franciaországi határátlépés

A július 1-től hatályba lépő francia törvények szerint (a némethez hasonlóan) kötelezővé tették a helyi minimálbér fizetését az országban a személygépjárművekkel, illetve 3,5 tonnánál nagyobb gépjárművekkel dolgozó sofőrök után.

Az új formai előírások azokra a vállalkozásokra vonatkoznak, amelyek szárazföldi szállító tevékenységeket végeznek, illetve Franciaország területén gépjárművezetőt vagy irányító személyzetet kiküldetésben foglalkoztatnak.

Az iTrack Vizsla egy olyan egyedi fejlesztésű rendszerünk, amely összesíteni tudja a külföldön, és belföldön tett menetidőket, állásidőket. Nemzetközi kamionok esetében a külföldi napidíj számításhoz fontos adat, hogy az adott napon mennyit volt külföldön a sofőr; a papíralapú számítással ellentétben ez sokkal egyszerűbb tájékoztatást ad. Minden, a vezetési és állásidőkre vonatkozó információ lementhető XLS formátumba.

Ezzel a Külföldi minimálbér számítás fejlesztéssel a cég adminisztrációs költségeket is megspórol.

Az új formai előírások kezelésére az iData Kft. létrehozott egy olyan fejlesztési csomagot, amely segít a fuvarozóknak, hogy a törvényi előírásoknak megfeleljenek.

Azoknak az ügyfeleinknek, akik korábban már használták a németországi határátlépés vizslát, automatikusan beállítottuk a franciaországi határátlépés vizslát is!

Amennyiben Ön még nem használja ezt a funkciót, de szeretné, kérjük forduljon személyes értékesítőjéhez, vagy írjon az info@idata.hu email címre.