Nyugodtan az utakon

icon box image

Saját gyártású eszközök

A beépített GPS és útdíjvisszajelző, az iData Kft saját fejlesztésű és saját gyártású megbízható, magyar terméke. A GPS mellé Ön egy útdíjvisszajelzőt kap, melyen állítható a tengelyszám, LED-es és hangjelzésekkel követhető az üzemképesség és a jegytépés, illetve a számlán levő egyenleg nagyságrendje (feltöltött, értesítési szint, vagy elfogyott).

icon box image

Nagyfokú biztonság

Az útdíjvisszajelzőn egy intelligens algoritmus működik, ami folyamatosan ellenőrzi a bevallási környezetet és állandó kommunikációs kapcsolatban van a fedélzeti egységgel. Ezzel elkerülhetők a felesleges, nem indokolt riasztások.

icon box image

Folyamatos kontroll

Mivel eszközünket, ügyfeleink sok éves tapasztalatai alapján folyamatosan fejlesztettük, ezért a járművezető a vezetésre koncentrálhat, nem szükséges a kijelzőt figyelnie, mivel hangjelzéssel figyelmeztetjük, ha esetleg teendője lenne az útdíjbevallással kapcsolatban. Abban az esetben, ha nincs összerendelve a HU-GO felülettel, akkor azt is jelzi piros fényjelzéssel.

Az útdíj visszajelző

Útdíj visszajelző OBU

Ingyenes WebControl felületünkkel folyamatosan ellenőrzés alatt tarthatja járműveinek útdíjbevallását.

A WebControl jellemzői

icon box image

Megjelenítésre

kerülnek a bevallott útszakaszok, ezek díjai, és nyomonkövethető a levonások jogossága.

icon box image

Visszatekinthetőek

a komplett bejárt útszakaszok, jegytépésekkel, és a hozzájuk tartozó összegekkel együtt, melyekről Excel riport is készíthető.

icon box image

Ellenőrizni

tudja az aktuális tengelyszámot, és az útdíj bevalláshoz szükséges további beállításokat.

icon box image

Mentésre

kerülnek a visszajelző LED állásai is, így bármikor meg tudja vizsgálni, hogy a gépjárművezető milyen visszajelzést kapott a fülkében

Nulla forintos bekerülési díj, lehetőség korábbi eszközeinek beszámítására, akár ingyenes szolgáltatással!

Kérjen ajánlatot most,

és kollégánk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

iControl útdíj obu

Az iData Kft. felhívja figyelmét, hogy a nyomtatvány kitöltése során felvételre kerülő személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben és a Társaság Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatában foglaltaknak megfelelően kezeli.

Ügyfelünk véleménye az iTrack eszközeivel történő útdíjfizetésről.

  • ★ ★ ★ ★ ★

    Nekünk különösen előnyös megoldás az útdíj fizetés ellenőrzését támogató WebControl szolgáltatás, mert azzal, hogy ellenőrizni tudjuk a jegytépéseket és a tengelyszámot, nagy eséllyel elkerüljük a magas büntetéseket!

    Gránit Kft.

Szeretné élvezni a biztonságos útdíjfizetés előnyeit?

Ajánlatot kérek!