Útdíj rendszer változások, tengelyszám állítás egyszerűen

Útdíj rendszer változások, tengelyszám állítás egyszerűen
2014-02-21 Horváth Bettina

Útdíj megoldások az iData Kft.-től

Az útdíj rendszer magyarországi bevezetése óta a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. február 9-i Általános Szerződési Feltételek módosítása jelentette a legnagyobb változást az útdíj bevallás kapcsán. Ez érintette a tengelyszám állítást is, hiszen automatikusan minden útdíj bevallót átállítottak a HU–GO rendszeren keresztüli fizetésre, és aki továbbra is a fedélzeti eszközön akart tengelyszámot állítani, annak a HU–GO rendszerében jeleznie kellett ezt. Az iData Kft. termékeit használók esetében ez több ezer gépjárművet érintett.

Az iData Kft. már a kezdetektől, az elsők között jól működő tengelyszám állítási lehetőséget biztosított az ügyfeleknek, amelyet közvetlenül a gépjárműből a készüléken keresztül kezdeményezhetnek. A legtöbb bevallási közreműködő ezt a lehetőséget nem biztosítja az ügyfelei számára a mai napig sem. Az elmúlt 8 hónap tesztidőszaka és tapasztalatai alapján azok, akik, szeretnék elkerülni a büntetéseket és kényelmesen, egyszerűen akarják fizetni az útdíjat, az iData eszközeivel biztonságosan megtehetik ezt.

A tengelyszám állítására is szolgáló visszajelző készüléken az iData Kft. ügyfelei a gépjárműből és a weben keresztül is pontosan nyomon követhetik a szolgáltatás megfelelő működését, ellenőrizni tudják a jegytépés folyamatosságát, az aktuális tengelyszám beállításokat, így a gépjármű vezetője minden helyzetben el tudja kerülni a büntetéseket.

Prémium szolgáltatásként a cég ingyenesen biztosítja az útdíjas ügyfelek részére a WebControl webes háttérrendszert, amin követhető többek között a gépjárművek helyzete, a jegytépések megvalósulása, az útdíj összege, a tengelyszám információk. Megkönnyíti az adminisztrációt is, hiszen statisztikák, reportok készíthetők gombnyomásra, az ellenőrzés pedig így végezhető el a legegyszerűbb módon.

Az ügyfelek a legújabb fejlesztéseket mindig automatikusan, ingyenesen kapják meg a távoli szoftverfrissítéseknek köszönhetően, és minden pillanatban biztosak lehetnek abban, hogy a piaci igényekhez leggyorsabban alkalmazkodó termékek egyikét használják.

A visszajelzések alapján az a komplex szolgáltatás és minőség, amit az iData Kft. nyújt, egyedi a hazai bevallási közreműködők között. Többek között ennek is köszönhető, hogy azokat, akik a cég termékeit megfelelően használják, nem büntetik meg. A pozitív ügyfélvélemények szerint az iData Kft. innovatív módon prémium minőséget szolgáltat, elérhető árakon.

GPS + visszajelző készülék: www.itrack.hu/e-utdij

Szivargyújtós OBU: www.utdij.info

Útdíj visszajelző, OBU kijelző magyarázata