Útdíjas csatlakozás utolsó lépései

Útdíjas csatlakozás utolsó lépései
2013-07-12 Horváth Bettina

Az iData Kft. tájékoztatása

Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy az útdíjas rendszer elindulása nem volt zökkenőmentes. Mind a fedélzeti egységgel történő csatlakozás és viszonylati jegytépés, mind a szakaszjegyek automatából történő vásárlása során problémák adódtak. Mára a hibák egy részét kijavították, sajnos azonban még mindig vannak olyan részterületek, amelyek nem, vagy nem jól működnek. A sajtó is fokozott figyelemmel kísérte a bevezetést, több cikket is olvashattak a problémákról. Tájékoztató jelleggel összegyűjtöttünk Önnek néhány linket, ha nem követte nyomon az eseményeket a linkekre kattintva megteheti azt.

A rendszer stabilitásán minden érdekelt nagy erőkkel dolgozik.

Természetesen a biztonságos csatlakozás és az Önök kockázatának mérséklése érdekében cégünk minden szükséges lépést megtett.

Az iData Kft. legnagyobb előnyei közé tartozik a pontosság, a minőség és az ügyfélközpontú szemlélet. Ezeket a szempontokat vettük figyelembe az útdíj rendszerhez történő csatlakozás során is, így fontos volt egy megbízható, jó minőségű, de elérhető áru termék kidolgozása.

Nagy létszámú, szakértő fejlesztő–mérnök csapatunk és a saját gyártórészlegünk dolgozott azon, hogy ne import egyentermékeket, hanem saját, speciálisan az útdíjra fejlesztett és gyártott, megbízható eszközöket kínáljunk. Az útdíj csatlakozás feltételei folyamatosan változnak, az általunk kidolgozott termék azonban alkalmazkodik a módosításokhoz és biztonságossá teszi a fedélzeti egységgel való jegytépést.
A visszajelzőről és a rendszerről bővebben: iControl
A webcontrol rendszerről (útdíj kezelő felület) bővebben: Webcontrol
Visszajelző használati útmutató: Használati útmutató

Mint ahogy Önt is értesítettük, folyamatosan teszteltük a rendszer működését. Fokozatosan engedtük be az útdíjas rendszerbe az ügyfeleket. Az Önök érdekében a lépcsőzetességet ezután is megtartjuk.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a jövő hét folyamán minden ügyfelünk kapcsolódni tud az útdíj rendszerhez.

Kérem, figyelje postafiókját, mert e-mailben megküldjük, amint éles az Ön számára is a rendszer. Ekkortól érheti el a webcontrol.utdij.info oldalon a visszajelzőhöz rendelt OBU ID-t is, melyet meg kell adnia az AAK oldalán (www.hu-go.hu) a csatlakozás utolsó lépéseként. Az OBU ID-kat egyenként hozzá kell rendelnie a járművekhez, a visszajelzőn ezek után a LED zölden fog világítani.

Ezt követően Ön a fedélzeti egységgel is használni tudja az e-útdj rendszert.

Útdíj szolgáltató partnerünk, a Béta Blue Kft. az iData-tól már jól megszokott minőséget képviseli. 24 órás ügyfélszolgálatot biztosít a csatlakozást követően, az útdíjjal kapcsolatos ügyeket itt intézheti gyorsan és kényelmesen.

  • Technikai probléma esetén kérem, 06–21–2000–600 ügyfélszolgálati telefonszámot hívja, vagy írjon e-mailt az info@idata.hu címre.
  • Egyéb útdíjjal kapcsolatos kérdés esetén a 06–1–445–49–00 telefonszámon várjuk hívását. E-mailben a utdij@idata.hu-n várjuk megkeresését.

Köszönjük eddigi türelmét és megértését.

Üdvözlettel,

E–útdíj csatlakozás csoport

iData Kft.

2013. július 12.