Üzenetküldő terminál

  • Olcsó és hatékony kommunikációs forma
  • Egyértelmű, visszakövethető üzenetváltások
  • Látható, hogy ki küldött üzenetet, mit küldött, ki fogadta és mikor olvasták el

A nemzetközi fuvarozásban is érintett cégek jelentős összeget költenek el a sofőrökkel való kapcsolattartásra. Emellett nem ellenőrizhető, hogy az érintettek megkapták-e a szükséges információt és hogy mikor jutott el hozzájuk az adott utasítás vagy a kérdésükre adott válasz. Ügyfeleink tapasztalatai és egyéni kérései alapján, mindezek egyszerűbbé és költséghatékonyabbá tételére terveztük a iTrack Terminalt.

Fő tulajdonságai

Minden üzenetváltás pontosan visszakövethető, így az, hogy ki, mikor, milyen üzenetet küldött. Az is látható, hogy a fogadó fél mikor kapta meg az üzenetet. Könnyű kezelhetőség. Az iTrack Terminal rendszere egy mobiltelefon sms küldési funkciójához hasonlítható, az is könnyen kezelheti, aki sohasem használt hasonló készüléket. Akár 90 (!) százalékkal olcsóbban küldhet el egy üzenetet a jelenlegi mobil díjakat figyelembe véve. Nagy kijelzője egyszerűvé teszi az üzenet elolvasását.

A sofőrök igényei alapján extra funkciókkal láttuk el a készüléket, így nem csak a cég számára lesz egyszerű a jövőben az üzenetküldés és követés, hanem az alkalmazottak is szívesen fogadják majd az új készüléket:

  • Hasonló funkcionalitású készülékekkel ellentétben nem zúg, nem zavaró.
  • Alvásmódba állítható, így a pihenőidőben nem zavarja a sofőrt, de az üzenetek természetesen ekkor is megérkeznek.
  • Fényérzékelővel van ellátva, így nem zavaró a világítása. Ahogyan sötétedik, úgy halványul el az iTrack Terminal képernyőjének fényereje is.
  • Tetris játék is található a készülékben, így a várakozási vagy pihenőidő nem telik unalmasan!
A nemzetközi fuvarozók kedvelt kommunikációs eszköze.

Az iTrack Terminal-lal egyszerre maximum 2200 karakteres üzenet is elküldhető. Ez 15 sms-nek megfelelő szövegtartalmat jelent. A készülék nagy sikert aratott a nemzetközi utakat is lebonyolító vállalatoknál, de a belföldi szállítóknak is megtakarítást hozhat hosszú távon. Programja speciális igényekkel is kiegészíthető.