Üzleti Etikai Díjat nyert az iData Kft.

Üzleti Etikai Díjat nyert az iData Kft.
2014-11-21 Horváth Bettina

Díjeső az iData Kft.-nél – etika és üzlet

Immár 15. alkalommal osztották ki a 14 évvel ezelőtt alapított, azóta az üzleti élet rangos elismerésévé vált Üzleti Etikai Díjat, amelyet László Ervin professzor, a Budapest Klub elnöke és Demcsák Mária, a Piac&Profit üzleti magazin alapító főszerkesztője azzal a szándékkal hozták létre, hogy minden évben a magyar társadalom figyelmének középpontjába kerüljenek azok a vállalkozások, amelyek tevékenységükkel, magatartásukkal példát mutatnak a felelős, etikus gazdálkodásban, üzleti jelenlétben, és erősítik a társadalom és az üzleti szféra közötti bizalmat.

Ezt az Üzleti Etikai Díjat nyerte el 2014-ben az iData Kft.

Idén a gazdasági szervezetek, kamarák és egyéni jelölések eredményeképpen 60 cég adott be pályázatot, közülük 8 cég nyerhette el az Üzleti Etikai Díjat.

Az iData számára az idei ősz díjesőt hozott, a Deloitte Technology Fast 50 listájára jutás, majd az Év Intelligens Vállalata cím elnyerése után megkoronázta a sikereket az Üzleti Etikai Díj.

AZ ÜZLETI ETIKAI DÍJ SZEMPONTRENDSZERE

  1. A cég etikai magatartása alkalmazottaival szemben
  2. A cég tulajdonosainak etikai magatartása tulajdonosi jogosítványaik gyakorlása közben
  3. Az ügyfelekkel, üzleti partnerekkel szembeni etikus üzleti magatartás
  4. Társadalmi felelősségvállalás
  5. A környezettel szembeni felelős magatartás

A díj minden munkatársunk munkáját tükrözi, többek között ezért is vagyunk nagyon büszkék rá.

Csapatunk egy része a díjátadó ünnepségen:

Üzleti Etikai díj 2014 gála

(A képen balról jobbra haladva Szaladják Linda marketing manager, Joó Hajnalka key account, Tóth Eszter HR-manager, Rajnai Henrik termelési igazgató, Szabó Lajos ügyvezető igazgató, tulajdonos és párja, Nagy Péter, fejlesztési igazgató, Póka Balázs fejlesztési vezető, tulajdonos és párja, Szabó András alapító tulajdonos.)

Szabó Lajos ügyvezető igazgató

Üzleti Etikai díj 2014 gála