Üzletkötői és túraautók

GPS nyomkövetés üzletkötői és túraautó tulajdonosok részére

Szeretné növelni üzletkötői hatékonyságát?

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer rálátást biztosít üzletkötői munkavégzésére, segíti a feladatok optimalizálását, megkönnyíti a kimutatások elkészítését és az elszámolásokat. Ha tudni szeretné, mennyit dolgoznak munkatársai valójában, a műholdas nyomkövetés által nyújtott szolgáltatásokkal választ kaphat a kérdéseire.

Szolgáltatásaink

icon box image

Online nyomkövetés

A GPS alapú élő műholdas nyomkövetésnek köszönhetően folyamatosan követheti gépjárművei helyzetét. Pontos pozíciók, könnyű kezelhetőség jellemzi a rendszert. Térképes megjelenítés, egyénre szabható szolgáltatások.

icon box image

Privát céges kapcsoló

Ha szeretné tudni, üzletkötői mennyit dolgoznak és mennyit használják privát célra járműveiket, a GPS-es nyomkövetés szolgáltatásaként a privát-céges utak szétválasztásával, egyértelmű kimutatásokkal választ kaphatnak.

icon box image

Partnerek, vevők látogatottsága

Szeretné tudni, mely partnereknél járnak értékesítői a leggyakrabban? Tudja, hogy mennyi időt töltenek ott? Lehetőség van a partnerek helyét a rendszerben rögzíteni, és ellenőrizni a partnereknél eltöltött állásidőket.

icon box image

Túl hosszú állás-, vagy vezetési idő

Az indokolatlanul hosszú vezetési idő munkaszervezési problémákra, vagy privát célú utakra utalhat.

icon box image

Nevezetes pontok kezelése

A menetlevél-szerű listában nem csak a pontos címek segítik az ellenőrző személy munkáját, hanem a felvett nevezetes pontok is.

icon box image

Munkaidő-kihasználás figyelése

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer pontos és gyors munkaidő kimutatásokat készít, mely megkönnyíti az elszámolásokat.

icon box image

Pool autó foglalási rendszer

Segítségével Ön és kollégái egyszerűen áttekinthetik, és megszervezhetik, hogy ki, mikor és mennyi időre szeretné igénybe venni a céges járműveket, ezzel optimalizálva a kihasználtságot.

icon box image

Útvonal nyilvántartás

A GPS-es nyomkövetéshez kapcsolódó útnyilvántartó rendszer megkönnyíti a járművek ellenőrzését, elkerülheti a magánhasználat miatti felesleges költségeket, s akár videó szerűen is megtekintheti egy-egy jármű megtett útját.

icon box image

iTrack Vizsla

Automata keresőprogram, mely jelzi a vélt hibákat és gyanús eseteket, visszaéléseket. Listázza és akár emailben vagy SMS-ben értesíti Önt a rendszer a rendellenességekről, hogy azonnal lépni tudjon!

icon box image

Lopásvédelem

Az iTrack GPS lopásvédelmi rendszerrel megakadályozható a gépjárműlopás. Sofőrazonosítás, indítástiltás, motorblokkolás, nyomonkövethetőség.

icon box image

Automatikus kimutatás készítés

Bármilyen mért adat alapján akár bonyolult kimutatások is készíthetőek egy gombnyomással az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer segítségével.

icon box image

Számlázás és elszámolás

A GPS-es gépjármű nyomkövető rendszer segítségével egyszerűvé válnak a számlázások és az elszámolások. Nincs szükség többé bonyolult táblázatok összehasonlítására.

icon box image

Gyorshajtás

Egyszerűen követhető a gépjármű sebessége, sebességtúllépéskor pedig rendszerünk értesítést is küldhet.

icon box image

Mobilalkalmazás

Az iTrack Mobile ingyenes alkalmazásunk segítségével okostelefonján is ellenőrizheti nyomkövetővel ellátott gépjárműveit.

icon box image

Késés

Adott eseményhez (elindulás, érkezés, stb.) automatikus riasztási üzenet állítható be, így a késésből adódó veszteség csökkenthető.

icon box image

Szerviz-figyelő alkalmazás

Automata figyelmeztetést kaphat, ha esedékes az iTrack GPS Nyomkövető Rendszerrel felszerelt jármű olajcseréje, szervizelése, vagy az akkumulátor töltöttségi szintje egy meghatározott szint alá esik.

icon box image

iTrack Élő Vizsla

Az iTrack élő vizsla szolgáltatásunk lényege, hogy rendszerünk a nap 24 órájában figyeli a gépjárművéről beérkező adatokat, és e-mail vagy SMS formájában jelez Önnek, bármilyen esemény bekövetkeztekor.

icon box image

WebService szolgáltatás

A WebService szolgáltatásunk segítségével partnereinknek lehetősége nyílik integrálni az iTrack GPS Nyomkövető szerver által biztosított adatokat saját rendszereikbe, így azokat tetszőleges módon dolgozhatják fel.