„Vállvetve Apával” program az iData-ban

„Vállvetve Apával” program az iData-ban
2019-06-18 Jantik Béla

A programot 2018-ban indította útjára a Férfiak Klubja Társadalmi Mozgalom, amihez idén már az iData Kft. is csatlakozott. A kezdeményezés lényege, hogy Apák napját, azaz június harmadik vasárnapját, követő hétfőn – idén június 17-én – az édesapák beviszik magukkal a munkahelyükre a gyermeküket.

Családbarát munkahelyként fontos számunkra, hogy minél több olyan programot, juttatást adjunk a kollégáknak, mellyel az egész családot segítjük, illetve élményt adunk. Így nem is volt kérdés, hogy mi is csatlakozunk a Vállvetve Apával kezdeményezéshez.

A gyerekeket miután körbe vezettük az iData-ban, elfoglaltuk a Közösségi Teret. Mivel az átlagéletkor 3,5 év volt, ezért a programokat is ennek megfelelően alakítottuk ki. Volt tenyérfestéssel készült kamion, rajzolás, iTrack matricákkal díszített doboz autó. Mi mást készíthettünk volna egy flottakövetéssel foglalkozó cégnél? Hiszen az Apukák munkájának a középpontjában is a járművek állnak. Apával töltötték az ebédidőt, ahol lelkesen mesélték „munkahelyi” élményeiket.

Hiszünk abban, hogy aki behozza a munkahelyre gyermekét, az együtt töltött idő mind a gyerekeinek, mind neki örök élmény marad és segít megőrizni és erősíteni a családias légkört.

Büszkén jelentjük ki, hogy most már a Családbarát Munkahely mellett, Apabarát Munkahely is vagyunk!