Vízi járművek

Vízi járművek GPS nyomkövetése

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer jól használható a hajók, motorcsónakok, jet–skik, jachtok és az egyéb vízi járművek GPS-es nyomkövetésére. Bár ezeket a járműveket, mindössze néhány hétig használják általában, a lopásvédelmükről egész évben gondoskodni kell. Erre is megoldást ad a GPS-es nyomkövetés.

A vízi járművek fajtájától függően számos szolgáltatást kínálunk. Kötelezettségektől mentesen kérje kollégánk személyes bemutatóját!

Szolgáltatásaink

icon box image

Online nyomkövetés

A GPS alapú élő műholdas nyomkövetésnek köszönhetően folyamatosan követheti gépjárművei helyzetét. Pontos pozíciók, könnyű kezelhetőség jellemzi a rendszert. Térképes megjelenítés, egyénre szabható szolgáltatások.

icon box image

Útvonal nyilvántartás

A GPS-es nyomkövetéshez kapcsolódó útnyilvántartó rendszer megkönnyíti a járművek ellenőrzését, elkerülheti a magánhasználat miatti felesleges költségeket, s akár videó szerűen is megtekintheti egy-egy jármű megtett útját.

icon box image

iTrack Vizsla

Automata keresőprogram, mely jelzi a vélt hibákat és gyanús eseteket, visszaéléseket. Listázza, és akár e-mailben vagy SMS-ben értesíti Önt a rendszer a rendellenességekről, hogy azonnal lépni tudjon!

icon box image

Automatikus kimutatás készítés

Bármilyen mért adat alapján akár bonyolult kimutatások is készíthetőek egy gombnyomással az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer segítségével.

icon box image

Teljes üzemanyagkontroll

Pontos üzemanyagfigyelő rendszerünk egy hibaszázalék pontossággal kimutatja az üzemanyag fogyását, elejét véve és rávilágítva az esetleges üzemanyaglopásnak.

icon box image

Lopásvédelem

Az iTrack GPS lopásvédelmi rendszerrel megakadályozható a gépjárműlopás. Sofőrazonosítás, indítástiltás, motorblokkolás, nyomonkövethetőség.

icon box image

Riasztás üzemanyag-fogyásra

Akár azonnali jelzést kaphat rendellenes mértékű üzemanyagfogyás észlelésekor, így lehetőség van a visszaélések elkerülésére, de egy műszaki probléma felderítésében is segítséget nyújthatnak a riasztások és jelentések.

icon box image

Üzenetküldő terminál

Az üzenetküldő terminál segítségével a nemzetközi utak kommunikációs költségei csökkenthetőek jelentősen. Visszakereshető, követhető üzenetek, egyszerű felület, akár 90%-os megtakarítás.

icon box image

Áruvédelem és hőmérséklet

Biztonságban tudhatja a szállított árut, legyen az nagy értékű rakomány, vagy hűtött húsáru, az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer segítségével egyértelműen követhető a szállítmány útja és helyzete.

icon box image

iTrack Élő Vizsla

Az iTrack élő vizsla szolgáltatásunk lényege, hogy rendszerünk a nap 24 órájában figyeli a gépjárművéről beérkező adatokat, és e-mail vagy SMS formájában jelez Önnek, bármilyen esemény bekövetkeztekor.